طرز تهیه ژله توت فرنگي ژاپنی

ژله-توت-فرنگي-ژاپنی

مواد لازم :  
ژلاتين  2 قاشق سوپخوري
آب  1 فنجان
شكر  1.5
فنجان
سفيده تخم مرغ  2 عدد
پوست ليمو ترش  1 قاشق مرباخوري
آب ليموترش  1 قاشق سوپخوري
توت فرنگي  125 گرم

طرز تهيه :

 

ژلاتين , آب و شكر را در قابلمه اي ريخته و روي شعله ملايم گاز بدون اينكه بجوشد بهم بزنيد تا ژلاتين كاملا حل شود سپس از روي گاز برداريد و در دماي اتاق كنار بگذاريد تا خنك شود . سفيده تخم مرغها را با هم زن برقي بهم زده تا بصورت كف سفتي شود و مخلوط ژلاتين را كم كم همچنانكه دستگاه هم زن در حال كار كردن است به آن اضافه كنيد.
آبليمو و خلال ليمو را نيز بيافزاييد
و
بهم بزنيد تا غليظ شود , مخلوط را كف قالب چربي به ابعاد 26*16 سانتي متر بريزيد و توت فرنگي ها را داخل مخلوط فشار داده و روي آن را صاف كنيد و بمدت چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا سفت شود , روي آن را نيز با توت فرنگي تزئين كنيد .

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s


%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: